Taajuusmuutos.fi UHF-antenni
Taajuus-
muutos.fi

Taajuusmuutos.fi kokoaa perustiedot vuosien 2015 ja 2016 aikana toteutettavista taajuusmuutosten taustoista, aikatauluista ja mitä antenni-tv:tä katsovien taloyhtiöiden ja yksittäisten kotitalouksien tulee tehdä lähetystaajuuksien muuttuessa.


Antennitelevision taajuusmuutokset

Digitan UHF-taajuusalueen antenni-tv-verkossa tehtiin lähetystaajuuksien muutostöitä 1,5 vuoden ajan kesästä 2015 aina marraskuuhun 2016 saakka.  Taajuusmuutokset koskettivat valtaosaa suomalaisista antenni-tv-katsojista. Muutostyöt eivät koskeneet kaapeli-, satelliitti- ja iptv-kotitalouksia.

Syksyllä 2016 taajuusmuutostöitä tehtiin Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. TV-lähetykset jouduttiin katkaisemaan muutostöiden ajaksi. Tarkoista katkosten ajankohdista tiedotettiinn alueilla erikseen. Aikataulut löytyvät www.taajuusmuutos.fi/aikataulu ja Viestintäviraston verkkosivuilta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.