Kerrostalo - rivitalo - paritalo - julkiset kiinteistöt

Yhteisantennikiinteistöissä tehtävä muutoksia antennijärjestelmiin

Mitä tehdä ennen kuin taajuus muuttuu

Taajuusmuutosten vuoksi antennijärjestelmiin on tehtävä muutoksia taloyhtiöissä ja julkisissa rakennuksissa, jotka vastaanottavat televisiolähetyksiä yhteisantenniverkon kautta. Suosittelemme, että yhteisantennikiinteistöjä hoitavat isännöitsijät ottavat yhteyttä paikalliseen antenniurakoitsijaan hyvissä ajoissa ennen taajuusmuutostyötä.

Mitä tehdään kun taajuus on muutettu

Kaikkien yhteisantennijärjestelmien päävahvistimet on viritettävä uudelleen kun uusi taajuus on käytössä.   Vahvistimien virittäminen koskee kaikkia yhteisantennikiinteistöjä: kerrostalot, rivitalot ja paritalot.  Joissain tapauksissa antennijärjestelmän päävahvistin voidaan myös joutua uusimaan muutosten toteuttamiseksi.

Antenniasentajan tehtyä muutokset kiinteistön yhteisantennijärjestelmään on taloyhtiön asukkaiden tehtävä TV-vastaanottimien kanavahaku uudelleen. Uusimmat vastaanottimet tekevät haun yleensä automaattisesti. Taloyhtiön velvollisuus on informoida asukkaita ajankohdasta, jolloin kanavahaku on tehtävä.


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.